Начало »  Актуално

26.04.2020 Предлагаме безплатна доставка с включен монтаж от специалист!
През последните 10 години доставяме експресно в цяла София, включително най-отдалечените места. Най-често в рамките на същия ден! Посещение на адрес за вземане на изтощен акумулатор за зареждане и обслужване.

ПРОЧЕТИ

01.04.2020 Новото поколение интелигентни зарядни NOCO Genius от Акумулатори БГ!
Новото поколение зарядни устройства NOCO Genius за всякакъв тип акумулатори със специални режими за спасяване на стари акумулатори. Американските зарядни вече са по-умни, по-компактни и напълно автоматизирани. NOCO Genius се състои от четири впечатляващи зарядни системи:
Genius 1, Genius 2, Genius 5 и Genius 10.

ПРОЧЕТИ

26.03.2020 От Акумулатори БГ продължаваме да работим в условията на обявеното извънредно положение.
От Акумулатори БГ продължаваме да работим в условията на обявеното извънредно положение в България, спазвайки изискванията и разпоредбите на компетентните органи за ограничаване разпространението на COVID-19.

ПРОЧЕТИ

25.11.2019 GS Yuasa започна производство в новия си завод в Мишколц, Унгария
Първият завод за литиево-йонни батерии, който световният гигант GS Yuasa изгражда извън Япония.

ПРОЧЕТИ

31.08.2019 Акумулаторите Monbat EFB са иновационен тип батерии за повишени изисквания.
В подкрепа на българските превозвачи, при избора им на правилния акумулатор - Monbat EFB Start - Stop!
Акумулаторите с технологията от серията Monbat EFB (Усъвършенствана Конвенционална Батерия) са иновационен тип батерии - перфектен избор за техника с повишени изисквания и силни циклични натоварвания.

ПРОЧЕТИ

18.07.2019 Rolls Battery - признатите в цял свят канадски акумулатори вече от Акумулатори БГ!
Rolls Battery са специализирани в производството на оловно-киселинни батерии с дълбок разряд. Компанията има огромен опит в производството на акумулатори за воден, железопътен транспорт, съоръжения за възобновяема енергия и тягови решения.

ПРОЧЕТИ

08.05.2019 Проверете състоянието на акумулатора си в сервиза на АКУМУЛАТОРИ БГ. През май – напълно безплатно!
Според Varta, един от световните лидери в производството на акумулатори, 36% от повредите в колите днес се дължат на проблем в акумулатора.

ПРОЧЕТИ

29.06.2018 Най-новото поколение умни зарядни и бустери на NOCO Genius!
Американските зарядни за акумулатори NOCO се отличават с до 30 000 пъти по-бързо преобразуване на енергията, в сравнение със стандартно зарядно устройство.

ПРОЧЕТИ

22.03.2018 Новите фабрично заредени модели на Unibat - CX

Новата мото серия CX на Unibat е с 30% по-мощна и издръжлива и 100% необслужваема!

Акумулатори БГ вече предлага серията CX на италианските мотоциклетни акумулатори Unibat. Тя идва с голямо разнообразие от модификации. Unibat CX се отличава с изключителна издръжливост на вибрации, благодарение на усилената си структура и новите материали.

ПРОЧЕТИ

Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани