Начало »  За нас

"Акумулатори БГ" ООД е строго профилирана в дейността със стартерни акумулатори и акумулаторни батерии. Фирмата е създадена през 1997г. в София. Дългогодишната практика и квалификация в продажбата, диагностиката и обслужването на оловно-кисели акумулатори ни отреждат водещо място на българския пазар. 

Като партньор на над тридесет производителя на акумулатори ние предлагаме техния пълен асортимент от над 1000 модела на територията на страната. Извършваме професионална гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз с внимание към най-малкия детайл, които са ценени не само от реномираните фирми, с които работим от години, но и от многобройната ни частна клиентела. Нашите специалисти работят с висококачествена, надеждна апаратура и коректно отношение към всеки клиент. 

Търсите акумулатори за вашия автомобил или мотоциклет, а може би имате яхта или ATV, интересувате се от най-новите технологии, нуждаете се от стартова мощ за професионална техника или тежкотоварен транспорт - независимо какъв е вашият случай, ние от "Акумулатори БГ" ще се погрижим да получите точния акумулатор. 

 

Заповядайте, при нас са акумулаторите на България!


"Акумулатори БГ" ООД (ЕИК BG 201022628), със седалище и адрес на управление гр. София, ул. ”Г.С. Раковски” №70.

 


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани