Начало »  Новини

25.11.2019 GS Yuasa започна производство в новия си завод в Мишколц, Унгария
GS Yuasa започна производство в новия си завод в Мишколц, Унгария

GS Yuasa, водещият световен производител на оловни акумулатори, обяви, че започва производство на литиево-йонни акумулатори в новия си завод в Мишколц, Унгария.
GS Yuasa Унгария вече произвежда 12-волтови литиево-йонни батерии и скоро започва да ги доставя до европейските си клиенти.
Дружеството в Унгария, което беше създадено през октомври 2017, на практика е първият завод за литиево-йонни батерии, който световният гигант изгражда извън Япония. Съоръжението е оборудвано с най-модерна автоматизирана производствена технология на GS Yuasa Group, като целта е да се отговори на повишеното търсене в Европа.
12-волтовите батерии ще бъдат използвани в аутомотив индустрията за системи за стартиране, а също осветление и запалване. Досега компанията доставяше за европейските си клиенти продукция от Япония, но целта е тези продукти да се правят на място в Европа.
Капацитетът на производствените линии в първия етап от производството е 500 000 батерии годишно. Очаква се той да нарасне значително през следващата година.
Ние от АКУМУЛАТОРИ БГ предлагаме пълната гама акумулатори Yuasa и предоставяме гаранционен, извънгаранционен сервиз и задължителното конфигуриране на акумулатори, предвидени за автомобили със системи Старт/Стоп.Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани