Начало »  Новини

11.05.2021 Италианските акумулатори Vipiemme вече са у нас!
Акумулатори БГ вече доставя у нас акумулаторите на италианския производител Vipiemme S.p.A. Компанията е създадена през 1980 г. край Милано и днес разполага с над 140 служители и супер модерна база, в която се разработват и тестват най-новите технологии в областта на акумулаторните решения за леки, тежкотоварни и специални нужди. Производството се осъществява изцяло в Италия, като от завода на компанията всяка година излизат около 1,6 млн. акумулатора.
Успехът в Европа проправя пътя към разширение и Vipiemme вече развива успешно първите си центрове извън Италия – в Украйна и Обединените арабски емирства. Целта е да се достигнат пазарите на бившите съветски страни и – съответно – Близкия Изток.
Компанията е известна със съчетанието на разумни цени и качествени продукти, в които са внедрени най-модерни технологии. Разработката и производството се извършват изцяло в Италия, в собствената база на компанията, в покрайнините на Милано. Vipiemme произвежда богата гама от акумулатори, както за леки и тежкотоварни автомобили, така също за специфични нужди – например за ретро автомобили и воден транспорт, както и за мотокари, голф колички и други.
При разработката на нови модели акумулатори инженерите на Vipiemme насочват усилията си в три области:
Безопасност, осигурена чрез сложна структура и двоен корпус на капака на акумулатора
Продължителна употреба: акумулаторите Vipiemme издържат по-дълго от конкурентни модели
Start/Stop съвместимост за модерни автомобили с функция за изключване на двигателя
Продуктовата гама на Vipiemme за тежкотоварни превозни средства се отличава с множество модерни системи и разработки, които осигуряват:

Продължителна употреба
Устойчивост на вибрации
Издръжливост при зареждане след дълъг престой

Не на последно място Vipiemme обръща сериозно внимание на опазването на околната среда и човешкото здраве. Модерният производствен процес използва с 10% по-малко олово, в сравнение с конвенционалните методи за производство. Заводът на Vipiemme разполага със соларни мощности от 5 MW, които намаляват въглеродния отпечатък при производството на акумулаторите. Това означава, че с избора на акумулатори Vipiemme от Акумулатори БГ демонстрирате отношението си към околната среда, независимо от типа автомобил, който шофирате.

Акумулатори БГ осигурява гаранционен и следгаранционен сервиз за цялата гама акумулатори Vipiemme, както и безплатна доставка в цялата страна!

Линк към моделите


Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани