Начало »  Новини

29.06.2018 Най-новото поколение умни зарядни и бустери на NOCO Genius!
Зарядните NOCO - може да смените колата, но не и тях!

Американските зарядни за акумулатори NOCO се отличават с до 30 000 пъти по-бързо преобразуване на енергията, в сравнение със стандартно зарядно устройство.
Зарядните за акумулатори NOCO са интелигентно разработени, безопасни и компактни. Те са два пъти по-бързи от традиционните зарядни. Енергоспестяващи са и следят за опасност от прегряване. Изключително подходящи за акумулатори на мотори, ATV-та, лодки, каравани, леки коли и ванове.

Историята на NOCO започва в Кливланд, Охайо, когато Джоузеф Хенри Нук, местен дистрибутор на гуми и акумулатори решава да разработи продукт, който да предпазва акумулаторите от корозия. След като опитва стотици формули, мистър Нук започва да произвежда и разпространява първото предпазващо средство срещу корозия при акумулаторите, което нарича NCP2. Абревиатурата идва от No Corrosion Product, а числото 2 - от факта, че формулата се прилага в две стъпки. Марката NCP2 бързо се утвърждава като незаменим продукт във всеки значим магазин за акумулатори и автомобилни части в Щатите. За тези над 100 години NCP2 достига до всяко кътче на планетата и е предпазило от корозия над милиард превозни средства и техните акумулатори.
Най-новото поколение умни зарядни на NOCO разчитат на последните достижения в технологията за зареждане. Те разполагат с различни режими на заряд и използват високочестотна и свръхефективна платформа, която преобразува енергията 30 000 (трийсет хиляди) пъти по-бързо от традиционните автомобилни зарядни. Ефективното използване на енергията прави зарядните Noco не само компактни, но също леки и лесни за транспортиране.
Серията Genius се състои от преносими зарядни за 6, 12 и 24-волтови оловно-киселинни и литиево-йонни батерии. Те са проектирани за зареждане на мотори, ATV-та, моторни шейни, джетове, косачки и още доста превозни средства. Могат да се използват и за да поддържат ефективно заряда на дълбоко разреждащи се акумулатори. Зарядните Genius контролират ефективността на батерията, предотвратяват презареждане и имат вграден десулфатизатор, благодарение на което могат да вдъхват нов живот дори на изключително изтерзани акумулатори.
Докато други марки предлагат отделни зарядни за 12, 16 или 24 волта, а също за литиево-йонни или акумулатори тип AGM, то зарядните NOCO обединяват всички тези ваши нужди - може да смените колата, но не и зарядното. С натискането на един, единствен бутон сменяте режимите на работа, включително този за изключително сулфатизирани 12-волтови акумулатори.
Серията GENIUS е напълно водоустойчива и предвидена за бруталните условия на борда на плавателни съдове. NOCO GENIUS зарежда лодки и всякакви морски превозни средства без значение от метеорологичните условия.
Зарядните NOCO Genius се предлагат с 60 месеца гаранция от Акумулатори БГ.
NOCO Genius Boost е следващото поколение преносими литиеви стартови устройства. Разработени от нулата, американските NOCO Genius Boost са сред най-мощните предложения на пазара - с 12 и 24-волтови варианти за бензинови и дизелови двигатели. NOCO Genius Boost е 400% по-малък и лек от най-близкия си оловно-киселинен еквивалент.
Стартовите устройства NOCO Genius Boost се предлагат с 12 месеца гаранция от Акумулатори БГ.
Американците от NOCO предлагат и немалко индустриални предложения, които обхващат сериозен набор продукти - от голф колички до електромобили.

Открийте богатата гама от продукти NOCO при Акумулатори БГ!

Затвори


» OK
Бъгита Скутери Камиони Възобновяема енергия Джипове Голф колички Висок клас автомобили Солари Строителни платформи Строителни машини Снегомобили Лекотоварни Леки автомобили Лодки и моторници Джетове Яхти Косачки Селскостопански машини Автобуси Ванове UPS Подопочистваща техника Туристически и кросови мотори Каравани